ÅF, kontakta oss för inloggning.
  • Snabba leveranser
  • Personlig service
  • Fri frakt över 500 kr
Språk:
Tvål  Funktionstvålar

Funktionstvålar

Filtrera Visa 14 artiklar
14 artiklar
Sortering:
Fläckborttagningstvål

Klassisk fläckborttagningstvål!

Blöt tvålen och gnugga ordentligt på fläcken. Kör som vanligt i tvättmaskinen.
Testa tygets färgäkthet genom att prova på ett ställe som inte syns.

Kan även användas som ett skonsamt tvättmedel vid handtvätt. Låt tvålen ligga med i vattnet en stund. Tvätta och skölj som vanligt.

Enkelt att ha med på resan.

från 110 kr
Grovtvålen Ekologisk

Skön vegetabilisk tvål av enbart ekologiska oljor. Skrubbar rejält rent och döljer också obehagliga dofter på huden. Universal tvål som samtidigt gör huden mjuk och len.

Passar både kocken, trädgårdsmästaren och andra som behöver en rejäl tvål!

från 120 kr
Hundschampotvål Naturtvål

Fast tvålschampo för hund och även häst. Rejält rengörande utan att torka ut varken pälsen eller huden. Oljor och naturliga eteriska oljor som både vårdar och skyddar. Gör pälsen extra mjuk ska därför inte användas till strävhåriga raser som ska ställas ut.

från 110 kr
Jakt & Fiske, Naturtvål

Tvål som doftar lakrits och används av jägare och fiskare. Kaffet i tvålen döljer människodoften och den naturliga anisoljan attraherar fiskar, garanterat. 

från 99 kr
Kaffe & Rosmarin Ekologiska tvålen

Första hjälpen mot matlagningsdofter som sätter sig på händerna! Alla dofter som fisklukt, lök och t o m vitlöksdoften försvinner. Samtidigt som den vårdar och återfuktar händer som ofta får vara i vatten. Oumbärlig i köket helt enkelt.

från 120 kr
Kökshjälpen Naturtvål
Första hjälpen mot matlagningsdofter som sätter sig på händerna! Alla dofter som fisklukt och vitlök försvinner. Vårdar samtidigt huden med sheasmör. Oumbärlig i köket helt enkelt, prova och du vill inte vara utan den igen!
från 99 kr
Lanolinskrubb Naturtvål

Otroligt vårdande tvål med lanolin, fett från ull. Passar riktigt torr hud. Skön skrubb av havre och mandel. Prova på självsprickor, torra, slitna fötter, torra ben och vissa eksem. Känd sedan länge för sin återfuktande förmåga som sitter i länge, inte bara tvål utan verkligen hudvård, även på riktig problemhud.

från 99 kr
Lädertvål

Klassisk, effektiv och naturvänlig tvål för rengöring av allt läder och skinn.

Torkar inte ut lädret utan gör det mjukare och smidigare samtidigt som det blir reanre än någonsin.

Passar allt läder och skinn!

Löddra upp med knappt ljummet vatten på trasa eller svamp. Torka torrt. Vid svårare fläckar gnid direkt med tvålen.

Doftar fantastiskt av läder!

från 120 kr
Raggarskrubb Naturtvål

En rejäl grovtvål för riktiga mekare och finlirare. För dig som rattar en klenod eller något som snart ska bli. Den som gillar rock’n’roll och festar som om varje gång är sista natten med gänget. Med denna skrubb får du bort både spår av mekandet och kvällen innan dagen efter.

Ibland kryper de olika hudvårdande smörerna fram lite och det blir en grå beläggning. Helt naturligt.

från 99 kr
Sommarplåga Naturtvål

Tvålen som tvättar varsamt rent med mjuka, somriga citrusdoftande bubblor och utan att torka ut huden.

En doft som inte bara är extremt fräsch utan även kan ha förmåga att hålla surriga objudna gäster på behörigt avstånd.

Den perfekta tvålen vid handfat och diskbänk hela sommaren. På vintern bör den får följa med på äventyr till varmare breddgrader.

från 99 kr
Trädgårdsskrubb Naturtvål

Tvålen som skrubbar smutsiga händer rena och samtidigt tar bort otrevliga dofter. Räds inte att använda vitlök i maten eller att rensa den nyfångade Sommargäddan. Nu har du tvålen som döljer det mesta! En oumbärlig enkel hjälp för både kock och trädgårdsmästare!

En riktigt bra grovtvål som även tar bort bärfläckar från händerna!

från 99 kr
Tvättvål Lanolin

Helt naturlig fläck och tvättvål inte minst för ull och ylle. Tvättar inte bara varsamt rent utan återfettar också med lanolinet i tvålen.  Gnugga på fläcken, är du osäker så prova först på något ställe som inte syns, färgade plagg kan vara känsliga. Låt tvålen ligga i vatten en liten stund och tvätta för hand.

Ylletröjan, fårskinn, ullvantar ullbyxblöja och den lilla yllebaskern!

från 120 kr
Verkstads-tvålen Naturtvål

Skrubbar rent utan att torka ut huden, återfuktar och vårdar istället. Hudvård på enkelt sätt! Samtidigt tar tvålen, bort obehagliga dofter som vitlök och fiskrens. Den perfekta tvålen för alla händiga människor som inte är rädda för att smutsa ner sig. 

Grovtvålen nr 1! Oumbärlig om du är en mekare. Tvättar och skrubbar rent utan att torka ut huden, helt naturligt, inga konstigheter, tvål, kaffe och citrusoljor den perfekta kombon för smutsiga händer!

från 99 kr
Vinter & Vemod Schampotvål

Schampotvålen med balanserat innehåll som tvättar håret riktigt rent utan att torka ut det. Lerorna är milt rengörande och stärkande på håret ända ner till roten. Du får ett motståndskraftigt hår som inte drar åt sig smuts lika lätt. Håret blir tjockare och lättare att forma utan extra produkter. Upplev känslan av ett naturligt rent hår utan silikoner!

 

från 120 kr

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Kontakta oss här om du önskar ta del av vårt nyhetsbrev.

Varukorg(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan