ÅF, kontakta oss för inloggning.
  • Snabba leveranser
  • Personlig service
  • Fri frakt över 500 kr
Språk:
Tvål

Tvål

Här hittar du en tvål för varje tillfälle och några till. Alla tvålarna har noga utvalda råvaror och genomtänkta recept. Inte bara tvål utan även hudvård. Tvålar som tvättar rent och samtidigt återfuktar huden. För olika ändamål samt inte minst tvålar som doftar fantastiskt gott och pryder sin plats. Se även våra fina tvålfat!

I mån av tillgång använder vi alltid ekologiska råvaror. Nu har vi säkra leveranser och kan säga att vi alltid använder ekologiska oljor av: Bivax, Jojobaolja, Kakaosmör, Palmolja, Sheasmör, Solrosolja, Rapsolja, Ricinolja och Tistelolja.
Våra ekologiska tvålar är alltid till 100 % gjorda av ekologiska certifierade oljor.

Tvålarna är väldigt dryga men behöver ett bra tvålfat så att tvålen får torka upp ordentligt. Tvålarna krymper med tiden, helt naturligt. Tvålen blir hårdare, bättre och håller längre. När den torkar kan den bli lite sned, helt naturlig.

Det största, enklaste, bästa och inte minst roligaste miljövalet du kan göra är att använda fast tvål.
Tänk vilket sopberg vi skulle slippa varje år om alla använde fasta tvålar, alla förpackningar som vi slipper. Inte nog med det utan vi slipper även släpa hem en massa vatten, tensider och konserveringsmedel.

6:e Sinnet Apotekar Flytande tvål
En sensuell doft på en härligt vårdande tvål. Tvättar varsamt rent och lämnar din hud mjuk och len. Naturliga och passionerade eteriska oljor.
från 269 kr
6:e Sinnet Apotekar Tvål

Tvålen med sensuell doft och med mixade blommor kan vara den ultimata kärlekstvålen!

Helt vegetabilisk berikad med gudomligt sheasmör. Torkade blommor av Jasmine och Apelsinblomma ger mild peeling. De exklusiva, sensuella och kärleksfulla eteriska oljorna förstärker dina sinnen.
från 120 kr
Apelsin Flytande tvål ekologisk

Söta solmogna apelsiner, en doft som garanterat ger lyckokänslor. Ekologisk tvål som både tvättar varsamt rent och samtidigt höjer ditt humör!

Denna tvål är lite mer lättflytande på grund av apelsinoljan. Men fantastiskt dryg ändå eftersom detta är äkta tvål i flytande form.

från 239 kr
Apelsintvål Naturtvål

Skön tvål med vegetabiliska oljor som inte torka ut huden. Perfekt både i duschen och vid handfatet. Innehåller enbart äkta eterisk olja av Apelsin för den äkta och ljuvligt goda doften. Bra för både hud och humör!

från 99 kr
Argan Apotekar Flytande tvål

Äkta flytande tvål med extra allt. Vi har tillsatt ren kallpressad Arganolja från Marocko. Oljan som brukar kallas för flytande guld tack vare sina fantastiska egenskaper! Inte bara tvättar denna tvål varsamt och rejält rent utan den återfuktar och skyddar även huden. Doftar fantastiskt gott av vårdande eteriska oljor, helt naturligt.

från 269 kr
Argan Apotekar Tvål
Arganolja anses vara världens mest exklusiva olja. Så denna tvål är världens exklusivaste tvål? En tvål som både tvättar varsamt rent och samtidigt vårdar huden med arganolja, det är exklusivt!
från 120 kr
Baby Flytande tvål ekologisk
Den mildaste tvålen för liten och stor med känslig hud. Rengör varsamt med mjuka härliga bubblor. Fantastiskt dryg.
från 229 kr
Babytvålen Ekologisk

Milt rengörande och fantastiskt återfuktande, vårdande, rent av naturens finaste oljor. Det bästa för de bästa, våra alla minsta.

från 120 kr
Barbers Vegan Flytande tvål

Riktig tvål av förtvålade ekologiska vegetabiliska oljor. Flytande tvål som inte torkar ut huden och räcker extremt långt.

Den skönaste maskulina doft man kan tänka sig! Det är en perfekt kombination av doften hos en barberare. Kraftfull aftershavedoft som samtidigt är något söt med inslag av aromatiska kryddor och apelsinskal.

från 259 kr
Barbers Vegan Soap

Härlig ekologisk vegansk raktvål med bra glid för hyvel eller kanske kniv? Passar för rakning över hela kroppen. Men denna tvål är mer än så. Använd den som en härligt renande och vårdande skäggtvål, eller som en fantastisk löddrande duschtvål som lämnar din hud silkesmjuk.

Grön lera tillsammans kaolinlera renar huden och ger extra mjukhet och glid för hyveln. 

Den skönaste maskulina doft man kan tänka sig! Det är en perfekt kombination av doften hos en barberare. Kraftfull aftershavedoft som samtidigt är något söt med inslag av aromatiska kryddor och apelsinskal.

från 120 kr
Beer Beard Skäggtvål

Härlig öltvål som passar all hud. Tvättar rent utan att torka ut varken hud eller skägg.

Exklusiv, klassisk manlig doft. Härliga tränoter tillsammans med örter som basilika och malört toppas med citron och enbär. De lite blommiga, örtiga mellannoterna leder till en fyllig basnot av sandelträd och patchouli.

Skäggtvål
från 120 kr
Blommor & Bin Naturtvål

*** OBS NY DOFT!! ***
Härligt somrig tvål med mängder av mjuka bubblor som tvättar varsamt rent.

Den somrigaste doften! Sommaräng, nyslaget hö, blommande sommarblommor, örter och söta smultron på strå. 

från 99 kr
Bonde söker tvål? Naturtvål

Nu kan Bonden sluta söka efter en bra tvål i varje fall! Härligt återfuktande sheasmörtvål som ger mjuka hud. Tvättar riktigt rent men torkar inte ut huden. Doften, söta frukter och bär från när och fjärran, gröna blad och toner av mysk, naturnära nog för att passa en bonde och många andra!

från 99 kr
Bonnakök Flytande Tvål

Denna sköna tvål passar så bra i köket. För vem vill inte att hela köket ska dofta som ett äkta Bonnakök?  Söta frukter, saftar och syltar, varma kryddor, bakar och lagar mat. I ett Bonnakök står man i, tvättar händerna ovanligt ofta och då är det bra med en äkta tvål som inte torkar ut huden!

från 239 kr
Bonnakök Naturtvål
Doften tar dig direkt till ett bonnakök, söta frukter och heta kryddor!
från 99 kr
Bröllop Naturtvål
Sheasmörtvål med den allra finaste och bubbligaste doften! En tvål som sätter guldkant på vilken dag som helst. Gjord för en av de viktigaste dagarna som knappast behöver mer guldkant men och andra sidan kan det aldrig blir för mycket glitter och glamour!
från 99 kr
Bärnsten & Vattenfall Naturtvål

En riktigt lyxig Lanolintvål. Lanolin har traditionellt använts sedan länge mot torr, fnasig och sprucken hud. Använd den i duschen och vid handfatet. Perfekt för dig som måste tvätta händerna ofta. 

Detta är en orientalisk, blommig, bärnstens doft!
Den har toppnoter av citrusblad. Mellannoter från jasmin och natthyacint. Basen är komplex: oud wood, bourbon vanilj, bärnsten och vanilj. 

från 99 kr
Cederträd Flytande tvål ekologisk

Klassisk doft vid t ex meditation, gör dig fokuserad och centrerad. Djupa trätoner som ger en behaglig jordnära doft.

Äkta tvål i flytande form. Rengör utan att torka ut huden. Helt naturligt, förtvålade ekologiska oljor och ekologisk eterisk olja av Cederträd. 

från 259 kr
Citrongräs & Vanilj Naturtvål
Fräsch av citrusgräs och söt av lite vanilj. Populär, unisex doft som gillas av de flesta. Mjuk, mjuk skrubb av persilja, passar även den mest känsliga hud. Vårdande mjuka bubblor från öl och sköna oljor!
från 99 kr
Citrongräs Flytande tvål ekologisk

En härlig ekologisk tvål som tvättar rent med en stor dos av frisk, crispigt frisk, ekologiskt citrongräs. Gör under för morgontrötta, piggar upp dygnet runt!

En bonus är att insekter inte gillar citrongräs!

 

från 259 kr
Cocolime Naturtvål
Alltid en storsäljare! Denna tvål gillar alla, man som kvinna, liten som stor! Härlig sheasmörtvål med den gudomliga doften av cocos och lime.
från 99 kr
Crazy Cat Lady Flytande tvål
En hyllningsdoft till oss alla galna kattmänniskor! Klassisk parfymdoft som räcker länge, signaturdoft. 
Härlig dryg äkta tvål som inte torkar ut huden oavsett hur många gånger du tvättar händerna per dag.
från 239 kr
Crazy Cat Lady Naturtvål

En fantastisk tvål till alla fantastiska "Crazy Cat Ladies".

Härligt sheasmör återfuktar huden, inte bara tvål utan även hudvård.

Doften som har vunnit många hjärtan genom åren. Drömgod doft! Verkligen "one of a kind". Kvinnlig med blommig, pudrig och exklusiv parfymdoft. Sa jag älskad?!

från 99 kr
I lager
Dalahäst Naturtvål

Vegetabilisk, vårdande tvål med skön fruktig & kryddig doft. Det här är en tvål som värmer alla sinnen. En tvål att bli varm, god och glad av, vad mer kan man begära, av en tvål?

 

INGREDIENSER

Förtvålad ekologisk palmolja (sodium palmate (organic)) cocosolja (sodium cocoate) ekologisk ricinolja (sodium castorate (organic)), sesamolja (sodium oleate, sodium linoleate), doftolja (perfum), eterisk olja av apelsin & kanel (essentail oils of orange and cinnamon (Citrus sinensis)), Kanel (Cinnamomum verum), Kakao (Cocoa (Theobroma Cacao) Powder) Cinammomum cassia bark,  samt färg (titanium dioxide, 19140, 16255). Eugenol, benzyl benzoate, limonene.

från 99 kr
Dalahäst original Flytande tvål

Doften, söta frukter och bär från när och fjärran, gröna blad och toner av mysk, naturnära och helt fantastiskt god!

Lika färgglad och kreativ som våra älskade dalahästar.

från 239 kr
Dalahäst Original Naturtvål

Härlig tvål med massor av vårdande, återfuktande och ljuvligt Sheasmör. Passar lika bra i duschen som vid handfatet.

Doften, söta frukter och bär från när och fjärran, gröna blad och toner av mysk, naturnära och helt fantastiskt god!

Lika färgglad och kreativ som våra älskade dalahästar.

från 99 kr
Dalahäst Röd Spatvål

Röd Dalahäst med underbar doft.

Toppnoter av Bergamott, Citron och Mandarinskal. Går över till blommande Neroli,. Lavendelkvistar, Jasmineblad och milda Örter. Basnot av sensuell Mysk och Bärnsten.

från 120 kr
Domherre Flytande tvål
Vem älskar inte Domherrar? Så fina!
Denna tvål med fantastisk fräsch doft av vinter och härligt uteliv. En doft som verkligen attraherar de flesta. 
Äkta flytande tvål som inte torkar ut huden utan tvättar varsamt rent.
Pryder sin plats var som helst, handfat, dusch och diskbänk.
från 239 kr
Domherre tvål

Domherre, den vackraste tvålen? Fin både med bara banderoll eller i kartong.

Fräsch doft av vintrig skog och sjö, det är svårt att tänka sig en mer passande doft!

Toppnot av heliotrop och källvatten samt enbär och bastoner ar vetivert och sandelträd.

från 99 kr
Efter regn kommer solsken Naturtvål
Klockargårdens signatur doft, kan tänkas om vi har någon. Högt älskad doft som är helt unisex. Citrus i topp och förankrad med vanlij och patchouli, exotiskt fräsch. En doft som faktiskt gör det lite enklare att se positivt på tillvaron.
från 99 kr
Embroidery ansiktstvål dry

En fantastiskt vårdande och krämig ansiktstvål med en härlig rosig doft.
Innehåller några av de mest exklusiva oljorna som avokadoolja, vetegroddsolja och nyponfröolja.
Gör under för matt och torr hy!

Tvätta ansiktet morgon och kväll.
Avsluta gärna med vår ansiktsolja i samma serie!

Ny kartong och nu även med banderoll i 9 och 18 pack!

INGREDIENSER

Förtvålad, ekologisk cocosolja (sodium cocoate, organic), olivolja (sodium olivate), ekologisk solrosolja (sodium sun flowerate, organic), avocadoolja (sodium avocadate), ekologiskt sheasmör (sodium shea butterate (organic)), ekologisk ricinolja (sodium castorate (organic)). Nyponfröolja (Rosa canina fruit oil, rosmarinus officinalis extract, Helianthus annuus seed), vetegroddsolja (triticum vulgare), e-vitamin (tocopherol), Ylang Ylang-olja (Cananga odorata flower oil), Palmarosa-olja (Cymbopogon martini oil), Glycerin, Ho-olja (Cinnamomum camphora linalooliferum wood oil), Rosenträd (Dalbergia sissoo wood oil), rosa lera (pink clay). Geraniol, citronelool, linalool (finns naturligt i eteriska oljor. Naturally in essential oils).

från 110 kr
Embroidery ansiktstvål normal

En härlig, vårdande ansiktstvål med morotsextrakt och mjukgörande vegetabiliska oljor. Stärkande, balanserande och skyddande med  de eteriska oljorna apelsin, cederträd och benzoin.

Tvätta ansiktet morgon och kväll.
Avsluta gärna med vår ansiktsoljai samma serie!

Ny kartong och nu även med banderoll i 9 och 18 pack!

från 110 kr
Embroidery ansiktstvål oily

En rengörande ansiktstvål som rengör på djupet utan att torka ut huden.
Innehåller kaolinlera som har förmågan att ”dra” ut orenheter från huden. Och den gröna leran som är renande, lugnande och välgörande!

Tvålen har en mild skrubb av havregryn och renande eteriska oljor som tea tree.


Tvätta ansiktet morgon och kväll.
Avsluta gärna med vår ansiktsolja i samma serie!

Ny kartong och nu även med banderoll i 9 och 18 pack!

från 110 kr
Embroidery Flytande tvål

Vacker tvål som pryder sin plats, i duschen, handfatet eller varför inte vid diskbänken?
Doftar ljuvligt av söta ekologiska apelsiner och ett stänk av mjuka varma kryddor.


 

från 259 kr

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Kontakta oss här om du önskar ta del av vårt nyhetsbrev.

Varukorg(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan