ÅF, kontakta oss för inloggning.
  • Snabba leveranser
  • Personlig service
  • Fri frakt över 500 kr
Språk:
Massage

Massage

Massage handlar om beröring, tryck och rytm. Alla mår bra av mer beröring, utan mänsklig beröring går vi under. Börja massera med ett lättare tryck, öka efterhand och avsluta som du började. Låt dina händer vara flexibla, följ kroppens konturer. Behåll kontakten med huden när du flyttar dina händer. Låt rytmen av massagen följa hjärtrytmen. Massage är en behandling som är utan biverkningar bara du är varlig, dessutom är den både lindrande och förebyggande på samma gång. Både för givaren och mottagare.

Filtrera Visa 17 artiklar
17 artiklar
Sortering:
6:e Sinnet Massageolja

Kärleksoljan för kärleksmassagen.

Denna exklusiva, sensuella och kärleksfulla olja förstärker dina sinnen, till höjder, du inte trodde fanns. Det är en blandning av eteriska oljor som är helt magisk, ingen, ingen som inte blir förundrad och förförd av denna kärleksblandning. Fungerar även som en härlig kroppsolja. Dosera varsamt, mycket dryg.

från 229 kr
Avkopplande Massageolja

Härligt avkopplande massageolja med exklusiva basoljor och lugnade eteriska oljor. Massageolja framtagen i samarbete med massageterapeuter för att oljan ska vara perfekt att jobba med. Ger ett varaktigt glid och går lätt att dosera. Dryg, räcker länge. 

Passar lika bra för egenvård, smörj dig själv, bli mjuk, len och avslappnad.

från 229 kr
Baby Massagekaka Ekologisk

Ekologisk massagekaka för små människor och stora magar.

Perfekt för babymassage och till andra som är känsliga. ”Kakan” smälter på huden. Till baby kan Du värma den i dina händer tills du har smält tillräckligt för att varsamt massera, fyll på när det behövs. Fungerar också som en fetare crème för torr hud.

Helt naturligt!

från 119 kr
Citrongräs & Vanilj Massagekaka
Härlig doft av söta vaniljtoner och fräscht citrusgräs. En massage som ger både avkoppling och energi! Både för mottagare och givare. Använd kakan gärna också som en fetare hudkräm över hela kroppen. Dryg, du tar bara vad du behöver!
från 119 kr
Citrongräs & Vanilj Massageljus
Härlig doft av söta vaniljtoner och fräscht citrusgräs. En massage som ger både avkoppling och energi! Både för mottagare och givare. Används också som en näringsrik hudkräm, varm eller kall, massera in på torra områden, du blir mjuk och len, sitter i länge!
från 239 kr
Lavendel Massagekaka

Lavendel, älskade Lavendel. Lugnar efter stressiga dagar. Kan lindra vid huvudvärk, förkylning, magbesvär, kramp och sömnbesvär. Massage som är härligt avslappnade utan att bli sövande. Passar även barn och äldre.

från 119 kr
Lugn & Ro Massagekaka

Svårt att sova? Då passar denna massagekaka mer än bra!
Lavendel lugnar och lindrar både på hud och humör.
Mandarin stärker både sinnet och huden, lyckodoft, tar bort oro och ger hopp.
Mejram, sövande, lugnande örtig doft. Bra för trötta, stela, värkande muskler och leder. Är även kramplösande. 

från 119 kr
Naturell Massageolja
Naturell massageolja som fungerar som den är, både för massage och som en härlig kroppsolja. Du kan även blanda ut den med dina favoriter av eteriska oljor för att skapa en helt unik massageolja bara till dig.
från 229 kr
Romantik Massagekaka
Romantik doftar denna massagekaka. Härliga blommiga noter av Ylang Ylang, upplyftande, uppiggande, lyckotoner av citrusoljor, svartpeppar som ökar blodcirkulationen, grundande är Patchouli som påminner dig om att leva här och nu. Kärleksmassage! 
från 119 kr
Romantik Massageljus
Romantik doftar detta massageljus. Härliga blommiga noter av Ylang Ylang, upplyftande, uppiggande, lyckotoner av citrusoljor, svartpeppar som ökar blodcirkulationen, grundande är Patchouli som påminner dig om att leva här och nu. Varm Kärleksmassage! 
från 239 kr
Svenskt Linne Massageljus

Gillar du doften av nytvättat? Då är detta doften för dig. Helt fantastisk doft som vi har i många produkter, på begäran. Det verkar som om våra kunder helt enkelt inte kan få nog! Alltid en storsäljare.

Fungerar också som en fetare hudkräm, både kall och varm, smörj in på torra partier, du blir mjuk och len, känsla som sitter i länge.

från 239 kr
Tigerkaka Massagekaka
En massagekaka med traditionell tigerkraft. Använd vid träningsvärk, stelhet, muskelvärk och ledvärk. Innehåller eteriska oljor som har använts i olika liniment och massageoljor sedan länge. Väl utprovat, kraftfullt och helt naturligt.
från 119 kr
Vara Varlig Massageolja
Den mjukaste massageoljan, passar alla, liten som stor och de emellan. Används gärna för taktilmassage. Mandarin är otroligt upplyftande, lyckodoft. För både givare och mottagare. Sprudlande doft som ger styrka, kraft och förmågan att se allt från den ljusa sidan!
från 229 kr
Värme Massagekaka
En rejält varm massage blir det med denna härliga massagekaka. Blodcirkulationen ökar, värmande, bra mot kalla fötter och händer. Ej lämplig för barn eller andra känsliga
från 119 kr
Värme Massageljus
En rejält varm massage blir det med detta härliga massageljus. Blodcirkulationen ökar, stela muskler mjuknar, du blir garanterat riktigt varm och avslappnad.
Används gärna för egenvård vid problem med stela, värkande leder, kalla fötter och händer.
Prova en kall dag för extra värme. Eller innan träning, gör under på stela muskler som vid träningsvärk.
Unna dig en härlig varm stund!
från 239 kr
Värme Massageolja

En rejält varm massage blir det med denna härliga massageolja. Blodcirkulationen ökar, stela muskler mjuknar ochdu blir varm och avslappnad. Används gärna för egenvård vid problem med stela, värkande leder,  kalla fötter och händer. 

200 ml.

från 229 kr

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Kontakta oss här om du önskar ta del av vårt nyhetsbrev.

Varukorg(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan