ÅF, kontakta oss för inloggning.
  • Snabba leveranser
  • Personlig service
  • Fri frakt över 500 kr
Språk:
Massage  Massageolja

Massageolja

Massageoljor för proffs och glada amatörer.

Fantastiska vegetabiliska oljor i perfekt harmoni med olika eteriska oljor. Gör under på både hud och humör. Den drygaste och härligaste massageoljan du kan tänka dig, perfekt för egenvård. Framtagna i samarbete med massörer och med hjälp av aromaterapeuter.

200 ml

Filtrera Visa 5 artiklar
5 artiklar
Sortering:
6:e Sinnet Massageolja

Kärleksoljan för kärleksmassagen.

Denna exklusiva, sensuella och kärleksfulla olja förstärker dina sinnen, till höjder, du inte trodde fanns. Det är en blandning av eteriska oljor som är helt magisk, ingen, ingen som inte blir förundrad och förförd av denna kärleksblandning. Fungerar även som en härlig kroppsolja. Dosera varsamt, mycket dryg.

från 229 kr
Avkopplande Massageolja

Härligt avkopplande massageolja med exklusiva basoljor och lugnade eteriska oljor. Massageolja framtagen i samarbete med massageterapeuter för att oljan ska vara perfekt att jobba med. Ger ett varaktigt glid och går lätt att dosera. Dryg, räcker länge. 

Passar lika bra för egenvård, smörj dig själv, bli mjuk, len och avslappnad.

från 229 kr
Naturell Massageolja
Naturell massageolja som fungerar som den är, både för massage och som en härlig kroppsolja. Du kan även blanda ut den med dina favoriter av eteriska oljor för att skapa en helt unik massageolja bara till dig.
från 229 kr
Vara Varlig Massageolja
Den mjukaste massageoljan, passar alla, liten som stor och de emellan. Används gärna för taktilmassage. Mandarin är otroligt upplyftande, lyckodoft. För både givare och mottagare. Sprudlande doft som ger styrka, kraft och förmågan att se allt från den ljusa sidan!
från 229 kr
Värme Massageolja

En rejält varm massage blir det med denna härliga massageolja. Blodcirkulationen ökar, stela muskler mjuknar ochdu blir varm och avslappnad. Används gärna för egenvård vid problem med stela, värkande leder,  kalla fötter och händer. 

200 ml.

från 229 kr

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Kontakta oss här om du önskar ta del av vårt nyhetsbrev.

Varukorg(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan